De Vakantiestolp

Binnen:

Beneden vindt u na de entree een ruime woonkamer. De gezellige kamer is voorzien van een houtkachel, een ruimte zithoek en eettafel. Er is een televisie en een dvd speler aanwezig. Vanuit de huiskamer komt u via de openslaande tuindeuren in de privé tuin met een doorgang naar het (speel) weiland.

Naast de huiskamer ligt de woonkeuken. De volledig ingerichte keuken incl. de kleine eethoek biedt u alles wat u nodig heeft. Er zijn een oven, 4-pits gaskookplaat, een koelkast en een magnetron aanwezig.

Via de hal met een ruimte voor de wasmachine en een toiletruimte komt u bij de trap naar de eerste etage. Daar zijn de drie slaapkamers, de badkamer met het tweede toilet en de aparte ruimte met een infrarood sauna gelegen.

Buiten:

Voor het huis is er voldoende parkeereetgelegenheid. Naast de boerderij, direct vanuit de huiskamer bereikbaar, beschikt u over een omsloten tuin met heerlijk terras. Via de tuin komt u bij het weiland. Daar is de schommel en veel speelruimte. Op een deel van het weiland lopen onze drie ezels. ’s Avonds worden zij gevoerd en wie het leuk vindt mag dan helpen of komen kijken.